Free Ultimate Opencart Protection - Real Time smart protection 2020-01-05

Ultimate Opencart Protection - Real Time smart protection

Следят:
За этим ресурсом следят 19 чуваков.
 1. webdani
  Версии Движка:
  • 1.5х
  • 2.х
  • 3.х
  Защо трябва да използвате CrawlProtect?

  Като уеб администратор един от най-големите ви страхове е да откриете един ден, че уебсайтът ви е бил хакнат. Рискът да загубите вашите данни, позицията си в Google и / или клиентите си е голям, ако хакер поеме контрола над вашия уебсайт.
  Сигурно сте внимателни, актуализирате редовно скриптовете, които използвате, и използвате сложни пароли. Компютърът, който използвате за качване на вашите файлове, е оборудван с актуален антивирус, като никога не правите FTP трансфер от обществен компютър. Като обобщение прилагате всички правила за здрав разум, за да избегнете хакването.

  CrawlProtect прави повече, като блокира:

  - някои опити за инжектиране на код - някои опити за инжектиране на
  SQL
  - някои посещения, идващи от робот, известен като „Badbots“ (роботи, използвани от хакери)
  - някои копирни копия на уебсайтове
  - някои опити за изпълнение на команда с черупки

  като всяка система за защита, CrawlProtect не може да гарантира, че уебсайтът ви никога няма да бъде хакнат, но това е нова стена, която хакерите трябва да преминат, ако искат да хакнат вашия уебсайт.  Каква е рисковата връзка с хакерството?

  Хакването на вашия сайт може да има последствия повече или по-малко драматични. Нападателят може просто да замени началната ви страница със страница, която претендира за неговата експлоатация.

  Опасността е, че той е намерил начин да влезе във вашия сайт и нищо не казва, че следващия път няма да нанесе повече щети.
  Всъщност може също така да изтрие всичките ви данни, включително в най-тежките случаи, вашите бази данни.
  Но има и хакове, по-зловещи, неоткриваеми в началото, но безкрайно по-опасни за вашите гости и за вас самите.
  Нападателят може да добави на вашите страници злонамерени скриптове, които или ще извлекат данните, въведени от посетителите ви, или инжектират вирус на техния компютър. Той може също да добави на страниците на вашия уебсайт, които ще послужат като капан чрез фишинг. В последния случай може да възникне вашата наказателна отговорност.

  Как CrawlProtect ще ви защити?

  CrawlProtect действа на две нива, първо с htaccess файла, който ще анализира входящите заявки на вашия сайт и веднага блокира тези, които са разпознати като опити за хакване (опит за инжектиране на скрипт, опити за инжектиране на SQL заявка, заявка, направена от роботи, известни като badbot и т.н. ...).

  Второто ниво на защита зависи от вас, CrawlProtect предлага лесен начин да промените с няколко клика chmod на вашия файл или папки до най-подходящото ниво.

  Забележка: CrawlProtect е безплатен скрипт. Това разширение интегрира CrawlProtect във вашата opencart администрация и добавя разширено ниво на защита към вашия код.
  darkandkali и sergioalves нравится это.